Tidlösa svenska designprodukter för alla hem

0

Om oss

Born in Sweden bildades 2008. Sedan dess har vi aktivt arbetat med att utveckla produkter som är både praktiska och vackra. Vi har samarbeten med en rad talangfulla designers som förstår vad den skandinaviska livsstilen går ut på. Kvalitet, långlivade produkter och rena material.

Så långt det är möjligt använder vi oss av återvunnet råmaterial, som i Stumpastaken och alla korkprodukter. Men det går av olika skäl inte alltid och då ser vi till att använda material som går att återvinna.

Det är ett äventyr att driva ett litet designbolag, med ständiga utmaningar, många beslut och extremt blandade arbetsuppgifter. Vi är måna om våra samarbetspartners och vill bygga långsiktiga relationer med alla inblandade, både i Sverige och utomlands.

Vi hoppas på att inspirera med våra produkter och våra bilder och hoppas kunna förmedla en känsla av Sverige och skandinavien till resten av världen.Vårt kontor och lager ligger i Borås, men vi har ett extra kontor på Tjörn på västkusten där vi också fotar många av våra bilder.

Följ oss gärna på sociala medier för mer information och inspiration samt härliga bilder.

Instagram: @born_in_sweden

Facebook: borninswedendesign

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen