Tidlösa svenska designprodukter för alla hem

0

Köp- och leveransvillkor

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 3 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med DHL till det närmaste ombudet från din adress. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. 

FRAKTKOSTNAD:

69:- på ordrar under 699:- Ordrar över 699:- är fraktfria inom Sverige. För andra länder gäller andra fraktkostnader.

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning betalar vi in pengarna på samma kort som du betalade med. För full återbetalning krävs att produkten är oanvänd och förpackningen oskadad.

 

Betalning


Vi använder Klarna för säker betalning. Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till oss på support@borninsweden.se.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR.

 

Icke uthämtat gods

 Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen